Selecteer een pagina

Onderhouds

abonnement

Weten dat jouw website in veilige handen is. Neem een onderhoudsabonnement zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de status van jouw website. Wel zo makkelijk!

Een website is misschien snel live, maar dat betekent niet automatisch dat deze veilig, snel en betrouwbaar is. Dit vereist kennis, onderhoud en tijd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • SSL certificaat;
  • Beveiligde verbinding;
  • Regelmatige back-ups;
  • het up-to-date houden van thema’s, plug-ins en hosting software;
  • bescherming tegen aanvallen van buitenaf.

Wil je hier geen zorgen over hebben? Neem dan een onderhoudsabonnement bij ons af. Zo ben je altijd verzekerd van: 

✓ Elke dag een back-up van jouw complete website

✓ Back-ups tot 90 dagen terug beschikbaar

✓ Dagelijkse snelheidscheck en optimalisatie van jouw website

✓ Monitoren van downtime van jouw website

✓ Extra beveiliging tegen spam en hackers

✓ Jouw website, thema en plug-ins worden dagelijks bijgewerkt, inclusief een check of alles nog goed functioneert voordat het live gaat

✓ Inclusief onbeperkte toegang tot betaalde plug-ins, zoals WooCommerce Subscriptions en LearnDash zolang jouw abonnement loopt.

Waarom voor ons kiezen?

De voordelen op een rij

N

Geen zorgen

Jij hoeft je geen zorgen te maken over je website. Wij waken over jouw website en zorgen dat deze veilig en up-to-date blijft.

N

Bespaar tijd & energie

Met onze jarenlange ervaring nemen wij jou veel werk uit handen, zodat jij je kunt richten op waar jij energie van krijgt: jouw bedrijf!

N

Mogelijkheid tot extra support

Bij ons heb je de keuze om het zelf te doen, maar wij staan ook altijd klaar voor extra support, op welk gebied dan ook. We helpen je graag!

Extra’s

Plus meer..

Neem je een website bij ons af? Dan krijg je niet alleen bovenstaande, maar ontvang je ook automatisch toegang tot de respectievelijke betaalde plug-ins, zoals o.a. Divi, Pro formulieren, WooCommerce Subscriptions (vanaf webshop) en een online leeromgeving (Learndash) (bij afname van Online leeromgeving) zolang jouw onderhoudsabonnement loopt. Dit heeft samen een waarde van meer dan €300,- (jaarlijks)! Daarmee staat jouw website gelijk als een huis en heb je toegang tot alles wat je nodig hebt voor het draaien van een succesvolle website en bedrijf.

Prijzen

 Onderhoudsabonnementen

Alle prijzen zijn exclusief btw en worden per jaarbasis gefactureerd. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar na het eerste jaar.

Ervaringen

Zij gingen jou voor..

Mirjam ondersteunt niet alleen bij de techniek, maar ook bij het verbeteren van processen, het bepalen van doelen, en het integreren van verschillende tools en systemen. Ook is zij ervaren in vormgeving van websites, werkboeken en het editen van video’s en slides.

Mirjam is een ervaren professional en is proactief en initiatiefrijk . Zij is een prettige persoonlijkheid die rust en vertrouwen brengt en met volle inzet voor je klaarstaat.

Joan de Vuijst

Owner, Tohandle

Sinds begin 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Mirjam en tot op heden hebben we alleen positieve ervaringen gehad. Mirjam werkt snel en luistert nauw naar onze feedback. Daarnaast denkt Mirjam ook vaak met ons mee, zodat ze haar eigen expertise gebruikt om ons een stapje verder te helpen, of soms wel twee!

HWC Opleidingen

Hét (kraam)zorg opleidingscentrum in Nederland.

Na diverse hosts voor onze website (Geboortenis.nl), zijn we nu geland bij Mirjam. Wat een verademing.
Wij ervaren Mirjam en de communicatie met haar als hartelijk, efficiënt en professioneel.
We merken dat zij helemaal in haar element is in dit werk. Waar wij een dag over doen heeft zij in een uurtje geklaard. Heel prettig dat ze altijd begrijpt wat wij bedoelen als we in onze lekentaal uitleggen hoe we het graag willen, of als we iets niet snappen.
De site ziet er prachtig en overzichtelijk uit. Helemaal in onze stijl en sfeer. Een sfeer van ontspanning en thuiskomen. Precies zoals wij de samenwerking met Mirjam ervaren.

Nienke en Christine

Bestuur, Geboortenis.nl

Prijzen

 Toevoegingen

Maandelijkse support

Breid je pakket uit met maandelijkse support en ontvang o.a. ondersteuning met  het maken en vullen van pagina’s, blogartikelen, podcasts, weggever(s) en een succesvolle lancering van jouw website. Daarnaast denken we altijd met je mee over de inhoud en strategie van jouw website.

Mail marketing support

Geen idee wat een funnel of automation is? Geen zorgen! Wij bieden ondersteuning bij het koppelen en inrichten van jouw mail marketing (Active Campaign of Mailchimp). Wij zorgen dat jouw shop goed is gekoppeld en je mailinglijst altijd wordt bijgewerkt en je leads bereikt. Ook bieden we ondersteuning bij het verzenden van nieuwsbrieven.

Ontwikkeling online leerprogramma

Wij helpen jou van A-Z met de ontwikkeling van jouw eigen online leerprogramma. Denk hierbij aan: advies over de inhoud en opbouw van de e-learning, marketing, redigeren teksten en editing van video’s, marketing en het vullen van de online leeromgeving. Beperkte beschikbaarheid. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en wensen.

wanneer

Geschikt voor je als:

  • je je geen zorgen wilt maken over de veiligheid van jouw website;
  • je weet hoe vervelend het is om elke dag spammailtjes te ontvangen en waarschuwingen van verdachte inlogpogingen en dat nooit meer wilt;
  • je weet dat het maken van dagelijkse back-ups belangrijk is, maar je hier geen tijd/kennis voor hebt;
  • je elke avond rustig wilt gaan slapen;
  • je wilt profiteren van de beschikbare betaalde plug-ins t.w.v. meer dan €300,-!

Prijzen

 Maak je keuze

Alle prijzen zijn exclusief btw en worden per jaarbasis gefactureerd. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar na het eerste jaar.

Nog vragen?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord!

Wachtlijst DIY Training

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang een speciale vroege vogel korting t.w.v. 5%.

Yes! Je staat op de wachtlijst.

WachtlijstJe eerste E-learning programma

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang een speciale vroege vogel korting t.w.v. 5%.

Yes! Je staat op de wachtlijst.

Wachtlijst Learndash Expert

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang een speciale vroege vogel korting t.w.v. 5%.

Yes! Je staat op de wachtlijst.

Pin It on Pinterest

[]