Selecteer een pagina

Website en online leeromgeving

Wij zetten voor jou een WordPress website klaar, inclusief shop en online leeromgeving. Zodat jij gelijk kan bouwen aan jouw online bedrijf. Zonder gedoe. Met support.

Binnen een week jouw eigen website live

Geen zorgen over de techniek, dat regelen wij

Met hosting, beheer en support maak jij gelijk een zorgenvrije vliegende start

Werkwijze

Hoe werkt het

Website

Na bestelling vul je een vragenlijst in met de gegevens die we nodig hebben. Na ontvangst van de vragenlijst gaan wij aan de slag en binnen een week zetten wij de website voor jou klaar. Inclusief alle benodigde (betaalde) plug-ins en functies. Allemaal door ons geregeld!

Support

Binnen een week kun jij aan de slag met de inhoud van jouw website en kan deze worden gelanceerd. Met onze extra support kunnen wij je helpen met een succesvolle, snelle start van jouw online bedrijf.

Onderhoud

Met onze onderhoudsabonnementen hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de beveiliging van jouw website. Wij maken  back-ups en zorgen dat jouw website up-to-date blijft. Daarnaast hosten wij deze ook nog eens voor jou.

Wordpress

Wij gebruiken WordPress als de basis voor onze website. Dit wordt gebruikt voor een groot deel van alle websites en biedt daardoor veel mogelijkheden en vrijheid.

SSL

Al onze websites worden voorzien van een SSL Certificaat. Dit maakt de website veilig en het is belangrijk voor Google.

Divi

Al onze websites worden standaard geleverd met Divi. Met deze bouwer heb jij eindeloos mogelijkheden voor het maken van pagina’s, blogartikelen en meer.

Templates

Onze websites worden geleverd met honderden templates die jij kunt gebruiken voor jouw pagina’s. Hierna hoef jij alleen nog jouw teksten en foto’s toe te voegen.

SEO

Onze websites beschikken standaard over Yoast. Met deze tool kun je de beste SEO resultaten bereiken.

Responsive

De websites zijn ideaal te gebruiken op computer, tablet en mobiel. Met onze bouwer switch jij makkelijk tussen de verschillende views en bouw je zo de meeste krachtige designs. 

Shop

Onze websites worden geleverd met een webshop, waarin jij je eigen producten en online programma’s kunt verkopen. Kortingsbonnen en automatische facturen zijn slechts een paar van de mogelijkheden.

Mail marketing

Wij zorgen voor de koppeling tussen jouw mail marketing (zoals Active Campaign en Mailchimp) en onze website, shop en online leeromgeving.

Learndash

Onze online leeromgeving wordt verzorgd met Learndash. Deze krachtige online leeromgeving plugin heeft veel mogelijkheden, waaronder groepen, toetsen, certificaten en meer.

Websites

 Aanbod

Alle prijzen zijn exclusief btw.

 *Alle betaalde plug-ins zijn inbegrepen voor de duur van 1 jaar. Neem je tevens een onderhoudsabonnement bij ons af? Dan ontvang je gratis toegang tot deze plug-ins zolang jouw abonnement loopt.

** Bij het gelijktijdig afnemen van een jaarlijks onderhoudsabonnement ontvang je de eerste 3 maanden gratis! Dat is een voordeel van 25%!

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Welk pakket is het beste voor mij?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak met ons in om de mogelijkheden en jouw wensen door te nemen. Tijdens het vrijblijvende gesprek kunnen we dan samen kijken wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Ik heb al een website/hosting, kan ik bij jullie terecht voor het onderhoud en beheer?

Als je al een website hebt, dan kunnen wij deze makkelijk omzetten naar onze hosting. Ook kunnen wij het onderhoud en beheer voor jou regelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik heb alleen een website nodig, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Uiteraard! Wij bieden losse pakketten aan, waarbij je ook kunt kiezen voor enkel het bouwen van een website.

Op welk systeem draait de website?

Onze websites draaien op WordPress. Dit is het meest gebruikte contentmanagementsysteem en hierdoor worden er dan ook constant verbeteringen doorgevoerd en zijn er onwijs veel mogelijkheden.

Ik weet niets van websites en de techniek, kunnen jullie mij helpen?

Geen zorgen, met onze supportpakketten ben jij enkel nog verantwoordelijk voor de inhoud en foto’s, de rest verzorgen wij!

Waarom zou ik voor een online leeromgeving kiezen?

Een online leeromgeving biedt onwijs veel mogelijkheden. Helemaal nu is een online leeromgeving van onschatbare waarde. Het is flexibel, overal toegangelijk en je kunt waar en wanneer je maar wilt je kennis delen. Meer voordelen weten? Lees ons artikel “16 redenen om een online curus aan te bieden“.

Ervaringen

Zij gingen jou voor..

Mirjam ondersteunt niet alleen bij de techniek, maar ook bij het verbeteren van processen, het bepalen van doelen, en het integreren van verschillende tools en systemen. Ook is zij ervaren in vormgeving van websites, werkboeken en het editen van video’s en slides.

Mirjam is een ervaren professional en is proactief en initiatiefrijk . Zij is een prettige persoonlijkheid die rust en vertrouwen brengt en met volle inzet voor je klaarstaat.

Joan de Vuijst

Owner, Tohandle

Sinds begin 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Mirjam en tot op heden hebben we alleen positieve ervaringen gehad. Mirjam werkt snel en luistert nauw naar onze feedback. Daarnaast denkt Mirjam ook vaak met ons mee, zodat ze haar eigen expertise gebruikt om ons een stapje verder te helpen, of soms wel twee!

HWC Opleidingen

Hét (kraam)zorg opleidingscentrum in Nederland.

Na diverse hosts voor onze website (Geboortenis.nl), zijn we nu geland bij Mirjam. Wat een verademing.
Wij ervaren Mirjam en de communicatie met haar als hartelijk, efficiënt en professioneel.
We merken dat zij helemaal in haar element is in dit werk. Waar wij een dag over doen heeft zij in een uurtje geklaard. Heel prettig dat ze altijd begrijpt wat wij bedoelen als we in onze lekentaal uitleggen hoe we het graag willen, of als we iets niet snappen.
De site ziet er prachtig en overzichtelijk uit. Helemaal in onze stijl en sfeer. Een sfeer van ontspanning en thuiskomen. Precies zoals wij de samenwerking met Mirjam ervaren.

Nienke en Christine

Bestuur, Geboortenis.nl

Nog vragen?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord!

Wachtlijst DIY Training

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang een speciale vroege vogel korting t.w.v. 5%.

Yes! Je staat op de wachtlijst.

WachtlijstJe eerste E-learning programma

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang een speciale vroege vogel korting t.w.v. 5%.

Yes! Je staat op de wachtlijst.

Wachtlijst Learndash Expert

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang een speciale vroege vogel korting t.w.v. 5%.

Yes! Je staat op de wachtlijst.

Pin It on Pinterest

[]